Påskemakroner – små søte kaniner.

Makroner kan lages i mange fasonger og har man litt fantasi kan små søte påskekaniner dukke opp 🙂
Disse er laget etter oppskriften et av mine forrige innlegg, Makroner med appelsincurd. Eneste forskjell er at jeg har laget kaninører på den ene halvdelen. Det gjøres ganske enkelt ved å sprøyte to streker med litt avstand inn mot en allerede vanlig sprøytet makron.

Jeg har dekorert kaninene med royalicing.

Royal icing
250 gr melis
1 eggehvitte
½ ts sitronsaft

Eggehviten vispes til den er blitt hvit og luftig og tilsettes sitronsaft. Sikt inn melis gradvis til icingen er fast, dvs. at ringene etter vispen ikke siger sammen når du stopper mikseren. Er icingen veldig tykk kan du bare tilsette litt vann til du får ønsket konsistens. Ha litt av icingen i en bolle og tilsett litt ønsket pastafarge og 1-3 ts vann. Ha icingen i en sprøytepose. Jeg bruker en liten wilton tipp (1 eller2) til dette. Men det går fint å bare klippe et bitte lite hull også. Så er det bare å dekorere etter eget ønske. God påske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s