Boklansering Bakeglede

I går braket det løs med lanseringen av boken jeg har jobbet med i snart 3 år. Ca 70 store og små møtte opp på Herregårdskafeen i Halden og ble ønsket velkommen med litt bobler i glasset og et bord fylt av kaker, makroner, cookies og deilig gjærbakst. Det var faktisk en  overveldende opplevelse for meg. At så mange tok seg turen for å feire bokslipp var utrolig hyggelig. Jeg vil foressten bli å finne i parken på Haldendagen førstkommende lørdag, hvis det er noen fler som har lyst til å kjøpe boken.

IMG_5032.JPG

Denne boken har tatt mye tid da jeg har stått for baking, fotografering og design av boken på egenhånd. Jeg hadde i utgangspunkt et forlag som skulle produsere boken, men det gikk konkurs. SÅ da endte det opp med at jeg like godt også stod for trykking selv. Nå er endelig boken ankommet Halden og jeg starter opp med litt lokalt salg før jeg jobber meg videre ut i vårt langstrakte land. Det var mange som kjøpte boken i går og jeg var travelt opptatt med å signere til de som ønsket det. Også en veldig surrialistisk opplevelse…hehe. Men utrolig hyggelig.

IMG_5081

IMG_5055.JPG

IMG_5058

IMG_5063

Må også få benytte anledningen til å takke mamma Anne som har hjulpet meg med litt baking de siste dagene og for hjelp til å rigge opp og rydde ned. Søsteren min Camilla var også uvurderlig. Hun var med å rigget opp og tok seg av salg av bøker. Tusen takk til begge to.

IMG_5046.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s