Sommeren er her og de fleste unner seg noen turer på stranden. Hvorfor ikke ha med hjemmelagde Chocolate Chip Cookies? Enkle og lage og vil garantert bli populære. #sponset #reklame #samarbeid
Du trenger:
350 g mel
225 g smør, romtemperert
160 g sukker
160 g brunt sukker
2 egg
2 ss lys sirup
1 ts natron
1 ts salt
1 ts Dr. Oetker Vanilla Paste
200 gr Dr. Oetker Chocolate Chips
Ha smør, sukker og brunt sukker i en kjøkkenmaskin og miks sammen (bruk k-spade). Tilsett ett og ett egg. Tilsett 2 ss lys sirup og Dr. Oetker Vanilla Paste. Sikt sammen mel, natron og salt i en bolle og hell opp i kjøkkenmaskinen. Miks sammen på middels hastighet til du får en fast deig. Ha i ca 150 gr Dr. Oetker Chocolate Chips. Spar litt slik at du kan ha noen på toppen av cookiene. Miks i kun noen 10-15 sekunder på lav hastighet.
Legg et godt stykke plastfolie på benken og velt deigen oppå den. Pakk deigen godt inn og sett den i kjøleskapet minst et par timer. Går veldig fint å ha den over natten.
Bruk en kjøkkenvekt og mål opp 35 g deig. Rull disse til kuler og plasser dem på et stekebrett med bakepapir, ca. 3 x 3 kuler på et brett. Trykk 5-6 Dr. Oetker Chocolate Chips på toppen av hver kule.
Stekes på 180 °C i ca. 10 minutter. Dra bakepapiret over på en rist og avkjøl. Oppbevares i en tett kakeboks i et par uker.