Ny bok i butikkene – Juleglede

Endelig er min nye bok i bokhandlere over hele landet! Dette er det jeg har jobbet med det siste året. Her har det vært julepynt i stua til langt ut på høsten. Rekker knapt å rydde det bort før jeg skal ta det frem igjen 😉 Jeg har hatt gleden av å lage min helt egne julebok. Her finner dere mange av de gode gamle tradisjonskakene som vekker de gode minnene fra barndommen. I tillegg finnes masse nytt og spennende i form av småkaker, konfekt og litt mer staselige festkaker. Boken er en oppfølger av den første boken min, Bakeglede, og har fått navnet Juleglede. Begge bøkene er nå å få kjøpt de fleste steder som selger bøker til den nette sum av 199 kr. Dette blir da årest julegavetips fra meg 😉

 

Juleglede_LiseStenersen

Juleglede_LiseStenersen8

Juleglede_LiseStenersen3 copy

Forlaget som hadde troen på meg og mitt prosjekt er Spektrum forlag som holder til i Aschehaughuset i Oslo. For et par uker siden hadde vi en liten lanseringsfest der. Jeg var supernervøs, men det gikk fint. Forlagssjef, Renate Øyum er superprofesjonell og presenterte boken sammen med meg. Er utrolig takknemlig for det flotte samareidet jeg har med Spektrum. Jeg hadde med meg familien min som hjalp meg å fikse i stand alt og holdt meg forholdsvis rolig. Til tross for nervene 😉 Jeg, søstrene mine og mamma, hadde stått på kjøkkenet og bakt i flere uker og endelig kunne vi få tilby gjestene litt smaksprøver. SÅ mange flotte mennesker kom å feiret sammen med meg. Tusen takk til alle sammen, jeg hadde en helt fantastisk kveld.

Juleglede_LiseStenersen5

Juleglede_LiseStenersen4

Juleglede_LiseStenersen6

For alle dere lokale kjentfolk, så kan dere finne meg på julemarked på sørsiden torsdag 16. november. Og jeg byr på smaksprøver på Tistasenteret kl 12.00 18. november. Håper dere kommer å holder meg med selskap 🙂

2 kommentarer om “Ny bok i butikkene – Juleglede

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s