Maiblomst muffins

Nå er det ikke mange dagene til 17 mai! Hvorfor ikke dekorere dine favoritt muffins som søte små maiblomster. Jeg har faktisk vært litt lat denne gangen og «juksa» med Toro mufins. Jaja…noen ganger må vel det være lov også. Veldig greit om man skal bake til f.eks skoleavsluttninger osv med tanke på allergier.

Du trenger:
Din favoritt muffinsoppskrift (ca 12 muffins)
ca 250 gr jordbær (en kurv)
en håndfull blåbær.

Krem:
2 dl fløte (kald)
ca 100 g mascarponeost (kald)
3 ss melis
2 ss sitronsaft

Lag dine favorittmuffins og avkjøl de helt. Ha fløte, mascarponeost, melis og sitronsaft i en bolle og pisk dette passe tykt. Om den skulle bli for tykk, så kan du tilsette litt mer kald fløte og vende det inn i kremen til du blir fornøyd med konsistensen.

Ha en dart med krem på en mufins og smør dette pent utover. Skjær opp jordbær i skiver og plasser 5 skiver pent oppå kremen. Legg på en ny dert med krem og legg blåbær i en sirkel på toppen. Vips så har du flotte maiblomst-muffins å servere på 17.mai.

MaiBlomst_Muffins_Lise Stenersen2

536A0890

MaiBlomst_Muffins_Lise Stenersen3

2 kommentarer om “Maiblomst muffins

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s