KONKURRANSE – Vinn signerte bøker

Hei alle bakeglade venner! Nå er det snart jul igjen. Jeg er superglad i julen og har ikke klart å vente til første desember. Her er allerede julemusikken på full guffe, julestjernen henger stolt i vinduet og julebaksten er i gang. Noen av dere vet at jeg nettopp har lansert en rykende fersk bakebok. Den heter Juleglede og inneholder masse koselige oppskrifter. Mange gode, gamle klassikere fra min barndom og en masse nye og spennenede søtsaker vi kan fylle kakeboksene våre med.

Jeg er som sagt helt i julemodus om dagen og vil gjerne være litt julenisse. Jeg vil gjerne dele ut 4 signerte utgaver til de som blir med i konkurransen. Bare gi meg en kommentar i komentarfeltet under og du er med i trekningen. Konkurransen varer til mandag 4. desember. Vinnerene ble annonsert i løpet av tirsdag 5. desember.

Ønsker dere alle en fantastisk flott adventstid. Den beste tiden på året 🙂

Juleglede_Konkurranse

Da er vinnerne kåret! Tusen hjertelig takktil alle som var med! Og hjertelig takk for alle de koselige kommentarene. Så hyggelig å lese igjennom. Flott om vinnerne tar kontakt med meg slik at jeg får sendt bøkene så fort som mulig. Dere kan enten skrive mail eller skrive en personlig melding på facebook. lise@bliss-studio.no

Vinnerne er:
Linn Ramberg
Jennifer Asbjørnsen
Turid Irene Astrup
Silje Fjeld

Juleglede_Vinnere

 

154 kommentarer om “KONKURRANSE – Vinn signerte bøker

 1. Jatakk den skulle eg gjerne hatt 😀 Det er full kakebaking til jol her i huset au om dagen 😀 Beste tida i heile året detta 😀 Ha ei fin adventstid 😀

  Liker

 2. Denne boken ville jeg ønske att min svigerdatter hadde vunnet,hun er Engelsk og elsker og bake og lære de norske kaker og kjenne.

  Liker

 3. Jatakk, jeg hadde blitt kjempe glad om j hadde vunnet 🌲Elsker å bake og lage mat. Jeg blir alltid i godt humør ,av å bake ..

  Liker

 4. Hadde blitt hjertens glad om jeg vant denne, da alle mine oppskrifter på julebakst er sporløst forsvunnet fra skapet. Mistenker at feil mappe med ark ble kastet i sommer. Så å ha alle oppskriftene i en bok hadde vært supert nå. Hadde gitt opp hele planen om å bake denne jula, men om jeg vinner denne så blir det juleglede og baking med meg og barna mine.

  Liker

 5. Ja tusen takk. Elsker slike bøker. Alltid spennende å prøve nye oppskrifter.
  Ønsker alle ei fin advent tid. 🎄🎅

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s